Nieuws

SPOT start Leergang Zorgtechnologie & eHealth voor leden

Met alles wat er speelt, weten we allemaal dat digitalisering ons kan en moet helpen in de zorg. De technologie is er klaar voor. Wij ook? Hoe implementeren wij die in onze (kleine) organisaties? Daarom neemt vereniging SPOT het initiatief om te starten met een Leergang Zorgtechnologie & eHhealth, speciaal voor de leden in de kleinschalige woonzorg en thuiszorg. 

Lees meer

Werkbezoek Tweede Kamerlid Hawre Rahimi (VVD)

Hawre Rahimi, Tweede Kamerlid VVD brengt een werkbezoek aan een van de SPOT leden: Zonzorg. Hij spreekt met Jerry Tertaas en een van zijn medewerkers van de thuiszorg over aanpak enorme administratieve lastendruk,

Lees meer

Webinar kabinetsplannen

Samen met Q-consult Zorg organiseert SPOT een webinar over de kabinetsplannen van 2022-2025. De webinar vindt plaats op donderdag 19 mei van 15:30 – 17:15 uur met focus op de onderwerpen die voor zorgaanbieders van belang zijn.

Lees meer

Op naar een ruimer contracteerbeleid

De NZA heeft recent het rapport over de monitoring wijkverpleging gepubliceerd. Een van de zaken die daarin aan bod komen, betreft "ongecontracteerde zorg". Dit is wanneer zorgaanbieders zorg bieden zonder dat ze een contract hebben met een zorgverzekeraar. Als SPOT...

Lees meer

Extra coronaprik nu ook voor 60-plussers

Ook mensen van 60 tot en met 69 jaar krijgen vanaf zaterdag 26 maart de mogelijkheid op afspraak een extra coronavaccinatie te halen. Deze herhaalprik is mogelijk drie maanden na de laatste coronaprik of een doorgemaakte infectie.

Lees meer

Inbreng commissiedebat Governance Code 17 maart

Aanstaande donderdag 17 maart spreekt de Tweede Kamer commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport onder meer over de governance in de zorgsector. Federatie Landbouw en Zorg, Zorgthuisnl en SPOT hebben de commissie een brief gestuurd om aandacht te vragen voor implementatie op kleine schaal.

Lees meer

Login

Login op onze leden- of medewerkersportaal

Voor meer informatie gaat u naar onze ledenpagina.

Zoek een zorgverlener bij u in de buurt

Op onze website vind je per provincie de zorgverlener bij u in de buurt.

Nieuwsberichten en artikelen

Minister Kuipers ziet geen aanleiding voor nieuwe ronde herhaalprikken tegen COVID-19

Het RIVM ziet op dit moment geen reden om een nieuwe ronde herhaalprikken tegen COVID-19 op te zetten. Wel blijven boosterprikken beschikbaar voor zestigplussers die hun tweede prik nog niet hebben gehaald, meldt minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) dinsdag 17 mei 2022 aan de Kamer. De minister houdt wel in de gaten of en wanneer een nieuwe herhaalprik wenselijk is voor verpleeghuisbewoners en ouderen vanaf tachtig jaar.

Lees meer

 

Contact

Gooimeer 4
1411 DC Naarden
Postbus 5135
1410 AC Naarden

Tel: 035 - 542 75 17

[email protected]

KvK: 09104858
NL16 ABNA 0480094594

Volg ons op social media: