Nieuws

Harry Bevers (VVD) citeert bewoner in Tweede Kamer na werkbezoek

Harry Bevers, Tweede Kamerlid VVD bracht een werkbezoek aan een locatie van een van de SPOT leden: Boarnsterhimstate in Aldeboarn van Valuas Zorggroep. Hij spreekt met Andrea Reidsma, directeur Zorg en Innovatie en bestuurslid SPOT, en medewerkers en bewoners van de locatie. Dit bezoek leidde tot een prachtige ontmoeting met een van de bewoners.

Lees meer

Zorgen over medisch basiszorg terecht, tijd voor fundamentele oplossing!

Op 4 oktober jl. hebben de IGJ en de NZa hun zorgen geuit over de beschikbaarheid van de medische basiszorg voor Wlz-clienten in kleinschalige woonvormen. SPOT en Zorgthuisnl herkennen deze problematiek en zien al jaren de ernst van deze situatie in. Wij zijn dan ook blij dat de IGJ en NZa deze problematiek aankaarten want het is hoog tijd voor een fundamentele oplossing!

Lees meer

Reactie SPOT op Integraal Zorgakkoord

Alhoewel we mede inzien dat passende zorg geboden is en dat we aan de vooravond staan van een enorme opgave in de zorg, is SPOT niet akkoord met het Integraal Zorgakkoord (IZA). Omdat veel partijen kritiek hebben, is het de vraag of de definitieve tekst van het akkoord op Prinsjesdag klaar is. Vrijdag praat het ministerie verder met organisaties.

Lees meer

Uitnodiging Deelname SPOT Expertgroep Arbeidsmarkt

SPOT wil samen met de leden expertgroepen opstarten. Zo ook een Expertgroep Arbeidsmarkt. Wij zoeken leden die daarin willen deelnemen. Er kan 1 vertegenwoordiger per organisatie meedenken. De kick-off is 20 september 2022 van 16.00 tot 18.00 uur in Naarden.

Lees meer

Uitnodiging online workshops Wet zorg & dwang (Wzd)

Wil je meer weten over Wzd? Het coördinerend team Wzd nodigt de leden van SPOT uit voor een online bijeenkomst over (on)vrijwillige zorg vanuit de Wet zorg en dwang. De bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijke aftrap gevolgd door een aantal keuze-workshops. Deze vinden plaats op donderdag 15 september 2022.

Lees meer

Nieuw controlesystematiek wijkverpleging

Afkeuren op ‘doelmatigheid’ door de zorgverzekeraar: een nieuwe gelegenheid voor terugvorderingen in de wijkverpleging? Zorgaanbieders die méér zorg leveren dan het afgesproken omzetplafond toestaat, weten dat zij op enig moment geconfronteerd kunnen worden met een terugvordering door de zorgverzekeraar. Een blog van SPOT partner Eldermans|Geerts.

Lees meer

SPOT leden Domus Magnus en Valuas Zorggroep bundelen krachten

Domus Magnus en Valuas Zorggroep, leden van SPOT, willen gaan fuseren. Beide particuliere organisaties zijn gespecialiseerd in wonen en zorgen voor ouderen in unieke huizen in Nederland. Ze beogen te gaan fuseren omdat ze in de toekomst nog krachtiger kunnen opereren. De nieuwe organisatie zal beschikken over 30 kleinschalige huizen verspreid over Nederland. 

Lees meer

Login

Login op onze leden- of medewerkersportaal

Voor meer informatie gaat u naar onze ledenpagina.

Zoek een zorgverlener bij u in de buurt

Op onze website vind je per provincie de zorgverlener bij u in de buurt.

Nieuwsberichten en artikelen

 

Contact

Gooimeer 4
1411 DC Naarden
Postbus 5135
1410 AC Naarden

Tel: 035 - 542 75 17

[email protected]

KvK: 09104858
NL16 ABNA 0480094594

Volg ons op social media: