Samenwerkingspartners

 

Soentjens advocatuur

SPOT heeft een overeenkomst met Jan Soentjens Advocatuur om helpdeskvragen van leden op het gebied van arbeidsrecht te beantwoorden. In het geval een SPOT-lid meer ondersteuning nodig heeft en dan kunnen zij bij hem terecht voor een gratis kennismakingsgesprek en tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van zijn diensten.

 

Lees meer

Quasir

Levert u onvrijwillige zorg? Dan is aansluiting op een Wzd-klachtencommissie verplicht. SPOT heeft een overeenkomst met de Wzd-klachtencommissie van Quasir, waar leden eenvoudig op kunnen aansluiten. Elk deelnemend lidorganisatie betaalt een kleine financiële bijdrage om gebruik te kunnen maken van deze klachtencommissie. SPOT neemt voor haar leden de jaarlijkse aansluitingskosten voor haar rekening.

 

Lees meer

Stichting Zorggeschil

Als het niet lukt om met behulp van de onafhankelijke klachtenfunctionaris van SPOT tot een oplossing te komen van een klacht, dan kan een formele klacht worden ingediend bij Stichting Zorggeschil. Dit is een erkende geschillencommissie voor Zorg en Welzijn. De lidorganisaties van SPOT zijn collectief aangesloten bij deze instantie.

 

Lees meer

Voedingscentrum – Hygiënecode zorginstellingen en woonvormen

SPOT is mede-opdrachtgever voor de hygiënecode. Leden van SPOT kunnen deze code kosteloos aanvragen.

 

Lees meer

Vaccinatiezorg / prikpunt

SPOT heeft een raamovereenkomst met Vaccinatiezorg / prikpunt. PrikPunt is het landelijke 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg voor prik-, snij-, bijt-, spat- of krabaccidenten op het werk. Met PrikPunt zijn leden verzekerd van gedegen advies en zorgvuldige begeleiding bij een prikaccident. Leden van SPOT kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de dienstverlening.

 

Lees meer

Nysingh Advocaten en notarissen

SPOT heeft een overeenkomst met advocatenkantoor Nysingh om helpdeskvragen op het gebied van juridische zaken in de zorg, w.o. aanbestedingen en contractbeheer in Zvw, WLZ en WMO. Leden van SPOT kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van hun diensten. SPOT-leden kunnen kosteloos gebruik maken van de SPOT-helpdesk.

 

Lees meer

Eldermans Geerts

SPOT heeft een samenwerking met advocatenkantoor Eldermans Geerts, juridisch adviseur voor zorgaanbieders. Leden van SPOT kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van hun diensten. Ook verzorgen zij voor SPOT een aantal interactieve webinars over het inkoopbeleid Zvw en Wlz en over de aanbesteding in het sociaal domein. SPOT-leden kunnen gratis deelnemen aan deze webinars.

 

Lees meer

NVTZ

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) is een onafhankelijke en actieve vereniging die staat voor verantwoordelijk toezicht in zorg- en welzijnsinstellingen. Dit doet zij door met en voor toezichthouders en raden van toezicht te werken aan professionalisering en ondersteuning van het toezichthoudende vak. NVTZ voorziet SPOT en daarmee haar leden van actuele informatie en verzorgt ook webinars voor de leden van SPOT.

 

Lees meer

Adcase

Leden van SPOT kunnen bij Adcase terecht voor onder meer applicatie beheer NEDAP ONS, zorgadministratie en als zij zoeken naar een vertrouwenspersoon. Als SPOT-lid krijg je korting op het tarief en de mogelijkheid om kennisbijeenkomsten bij te wonen.

 

Lees meer

CAS ZorgAccountants

CAS ZorgAccountants is het accountantskantoor met passie voor zorg, welzijn en het MKB. Bij dit accountantskantoor kan je terecht voor onder andere salarisadministratie & HR, financiële administraties & periodieke signaleringen en fusie & overname begeleiding. Als SPOT-lid krijg je korting op de dienstverlening.

 

Lees meer