SPOT E-learning

Bij SPOT is het delen van kennis belangrijk. Daarom heeft SPOT geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen Learning Management System (LMS). Dit is een volledige functioneel online leerplatform. Via het LMS kunnen medewerkers van leden een groot aanbod aan e-learning modules volgen en hun resultaten bijhouden. Het aanbod aan e-learning modules wordt steeds verder uitgebreid. Alle medewerkers van lidorganisaties kunnen hiervan tegen een geringe bijdrage gebruik van maken.

Via het LMS kunnen:

• Ruim 150 VVT-e-learning trainingen worden gevolgd
  • Behaalde resultaten worden doorgeleverd aan bijvoorbeeld het Kwaliteitsregister V&VN
  • Resultaten en voortgang van medewerkers door een opleidingscoördinator worden bijgehouden

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SPOT doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo volledig mogelijk en zorgvuldig te publiceren. SPOT is niet aansprakelijk voor het onjuist gebruik van documenten; het gebruik en/of aanpassing van de documenten is voor eigen risico.

Let op: de documenten mogen niet verder worden verspreid!
Mist u documenten? Neem dan contact met het secretariaat op via info@verenigingspot.nl.