2.  » SPOT E-learning

SPOT E-learning

Samen met partner NIA360 heeft SPOT een eigen Learning Management System (LMS) ontwikkeld. Via dat LMS kunnen medewerkers van leden een groot aanbod aan e-learning volgen en hun resultaten bijhouden.

Het SPOT LMS is een volledig functioneel leerplatform. Het is tegen een kleine bijdrage toegankelijk voor alle medewerkers van lidorganisaties.

Via het LMS kunnen:

• Ruim 150 VVT-e-learning trainingen worden gevolgd
  • Behaalde resultaten worden doorgeleverd aan bijvoorbeeld het Kwaliteitsregister V&VN
  • Resultaten en voortgang van medewerkers door een opleidingscoördinator worden bijgehouden

Bij SPOT is het delen van kennis belangrijk. Daarom hebben we in een eigen LMS geïnvesteerd en kunnen leden daar tegen een geringe bijdrage gebruik van maken. Het aanbod aan e-learning wordt steeds verder uitgebreid.

Het SPOT LMS is mede mogelijk gemaakt door:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Login op onze leden- of medewerkersportaal

Voor meer informatie gaat u naar onze ledenpagina.

Op onze website vind je per provincie de zorgverlener bij u in de buurt.