SPOT werkt samen met ZorgkaartNederland.

Via ZorgkaartNederland vindt u zorgaanbieders in uw regio en kunt u zorgaanbieders beoordelen.

SPOT doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo volledig mogelijk en zorgvuldig te publiceren. SPOT is niet aansprakelijk voor het onjuist gebruik van documenten; het gebruik en/of aanpassing van de documenten is voor eigen risico.

Let op: de documenten mogen niet verder worden verspreid!
Mist u documenten? Neem dan contact met het secretariaat op via info@verenigingspot.nl.

VWS en VNG: gemeenten moeten zich aan de afspraak houden

Tijdens de bijeenkomst van vorige maand met advocaat Renske Imkamp, is er stilgestaan bij de problematiek op het gebied van hulpmiddelenverstrekking aan cliënten met een VPT die geclusterd wonen. Inmiddels heeft het ministerie van VWS bevestigd dat gemeenten zich aan de gemaakte bestuurlijke afspraken moeten houden. Daarnaast adviseert VNG haar leden om hetzelfde te doen.

Lange Voorhout 58
2514EG Den Haag

Volg ons op social media: