Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar Financieel Vitaal

11 april @ 15:00 - 16:00

Gratis

Financieel vitaal?!
We leven in een tijd dat boodschappen duurder worden, energieprijzen de pan uit rijzen en we ons afvragen: Hoe kom ik nog rond? Hoe ziet ons geld voor later eruit? Kan ik nog de dingen blijven doen die ik graag doe? Kan ik eerder stoppen met werken? Hoe zit het met mijn pensioen? Al deze vragen leven onder de medewerkers. Als deze vragen niet beantwoord worden levert dat stress op. Geldstress mag niet te lang duren, mensen worden hierdoor beïnvloed in hun welzijn maar ook hun werkgeluk, hun focus en resultaten en je kunt er uiteindelijk ziek van worden. Het is dan ook belangrijk dit voor te zijn.

In de Geldreisprogramma’s bieden we daar handvatten voor. Voor werkgever én medewerker. We slaan de brug naar openheid en gesprek over geld. Wat kan je als werkgever doen? Het is van groot belang om het thema geld bespreekbaar te maken. Derhalve wordt in het financiële vitaliteitprogramma De Geldreis gestart met het informeren van HR, managers en leidinggevenden. In deze sessie: Het Gesprek over Geld wordt het belang van financiële gezondheid besproken.

Vitale mensen zitten immers goed in hun vel, zijn minder vaak ziek, productiever, creatiever, hebben meer energie, durven eerder initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral prettiger om mee samen te werken. Ze voelen zich betrokken bij de organisatie en trekken hierdoor nieuwe medewerkers aan. En dat willen jullie voor elkaar krijgen.

Inhoud online sessie:  

  • Wat speelt er in Nederland
  • Wat speelt er in de organisatie
  • Hoe signaleer je stress over geld op de werkvloer
  • Hoe creëer je een veilige setting voor gesprek
  • Wat kun je als organisatie bieden/waar verwijs je naar toe?
  • Het thema geld op de teamagenda; als onderdeel van vitaliteit

Deelname aan het webinar is kosteloos.

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

online

Webinar Financieel Vitaal

4 Gaat
16 beschikbaar
Laat weten of je gaat