Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regio bijeenkomst Noord-West

14 februari 2023 @ 09:00 - 11:00

Vanaf 2023 zijn regiobijeenkomsten die Zorgthuisnl organiseert ook opengesteld voor leden van SPOT. Met als voornaamste doel om verbinding te realiseren, kennis te delen en good practises uit te wisselen 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!
Zeker nu we allemaal tegen grenzen aanlopen van energiekosten, inflatie, budgetten, beschikbaar personeel, verzuim etc. is het bundelen van krachten belangrijk. Dit kan door van elkaar te leren, dingen echt samen te doen of gewoon af en toe met elkaar te sparren.

Tijdens de Regiobijeenkomst Noord-West hopen we leden in deze regio dichter bij elkaar te brengen. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor SPOT leden. Ook als u nu niet direct een aanleiding heeft om samen op te trekken is het goed om van elkaar te weten waar iedereen mee bezig is of tegenaan loopt. Om zo elkaar ook in de toekomst makkelijk te kunnen vinden. Ook horen wij graag wat er speelt en waar wij op kunnen ondersteunen. Uw input is daarom belangrijk! Wilt u die ochtend een specifiek onderwerp/thema aan bod laten komen, laat dit dan uiterlijk 7 februari a.s. aan ons weten via info@verenigingspot.nl.

De regiobijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 februari van 10.00-12.00 uur.

Aanmelden kan via de website van Zorgthuisnl.

Gegevens

Datum:
14 februari 2023
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Site:
https://zorgthuisnl.nl/ledennet/bijeenkomsten/bijeenkomst/?id=288

Locatie

Stichting Care Company
Nieuweweg 30
Laren, 1251 LJ Nederland
+ Google Maps