Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiedag Zorg & Dwang: autonomie, zeggenschap en dilemma’s

12 maart @ 09:30 - 16:30

Op 12 maart 2024 zal er een fysieke inspiratiedag worden georganiseerd voor zorgondernemers, ZZP’ers en medewerkers in de kleinschalige zorg. Ben jij er ook?

Met de komst van de Wet Zorg en Dwang (WZD) per 1 januari 2020 staat het thema zorg & dwang weer prominent op de agenda. Daarom organiseren BVKZ, SPOT SoloPartners, FLZ en ZorgthuisNL in nauwe samenwerking met Vilans, kennisorganisatie zorg en ondersteuning, een bijeenkomst waar men samen kennis en inspiratie kan opdoen.

Meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving

Deze dag belooft er één vol nieuwe inzichten en verbinding te worden en is ook interessant voor mensen die werken op plekken waar alleen vrijwillige zorg wordt geleverd.

Ontmoet gelijkgestemden en ontdek hoe je als zorgprofessional bij kunt dragen aan meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving. Denk aan vraagstukken als: je werkt in de thuiszorg en de familie vraagt de deur bij mevrouw Jansen voor haar eigen veiligheid op slot te draaien wanneer je weggaat, mag dit wel? Of een jongere met een licht verstandelijke beperking heeft de neiging ’s nachts zijn kamer uit te glippen met alle gevolgen van dien, hoe ga je hier als zorgverlener mee om? De sprekers geven je inzichten en helpen je op weg.

Tijdens deze inspiratiedag worden presentaties en lezingen gegeven door diverse sprekers werkzaam bij Vilans. Zij hebben zich allen verdiept in het thema passende zorg en de Wet Zorg en Dwang.

Escape room

Wil je meedoen? Meld je direct aan. Er zijn in totaal 5 sessies met een maximum van 10 personen per groep. Vol = vol. Na het inschrijven, ontvang je een bevestigingsmail met een aanmeldlink voor de escape room. In deze mail staat de code die je nodig hebt om je aan te melden voor de escape room.

Aanmelden

Praktische informatie

  • Locatie: Omnisport Apeldoorn (De Voorwaarts 55, 7321)
  • Prijs: €25,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen: koffie, thee, water en lunch / ODA punten V&VN
  • Certificaat: Deelnemers ontvangen het digitale Zorgscholing certificaat als zij voldaan hebben aan de gestelde voorwaarden.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
09:30 - 16:30

Locatie

Privé: Omnisport Apeldoorn
De Voorwaarts 55
Apeldoorn, 7321MA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie