Persbericht Nieuw bestuurslid SPOT

Drs. Tessa Corduwener, directeur/eigenaar van woonzorgorganisatie Jacobahof in Oostvoorne, is benoemd tot bestuurslid van SPOT. Met de komst van Tessa wordt het bestuur versterkt met een ervaren bestuurder die haar sporen als ondernemer in de (woon)zorg heeft verdiend.

Als bestuurslid geeft ze vorm aan het beleid van de vereniging en behartigt en bewaakt ze vooral de belangen van de aangesloten woonzorgleden. Op 27 bijzondere locaties bieden deze leden meer dan uitstekende particuliere zorg aan senioren.

Klachten over Wmo-zorg voorlopig niet onder Wkkgz
Voorlopig zullen klachten over ondersteuning vanuit de Wmo 2015 niet onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (Wkkgz) gaan vallen. meer weten

Nieuwe campagne om tekort zorgverleners terug te brengen gestart
In de sector Zorg en Welzijn werken al 1,2 miljoen mensen. Maar als er niks aan gedaan wordt, dreigt er een personeelstekort van 100.000-125.000 mensen. Daarom is de campagne ‘Ik Zorg’ gestart. meer weten