Opzeggen van het lidmaatschap

Op grond van artikel 6 lid 4 van de Statuten van SPOT kan opzegging schriftelijk geschieden tegen het einde van een kalenderjaar, waarbij een opzegtermijn van ten minste vier weken geldt.

Opzegging met ingang van een volgend kalenderjaar dient dus uiterlijk 1 december plaats te vinden. De opzegging kan worden verzonden aan info@verenigingspot.nl of per post aan:

SPOT

Opzegging hoeft niet aangetekend plaats te vinden maar een niet-aangetekende opzegging is uitsluitend geldig na ontvangst van een bevestiging van de opzegging door SPOT aan het lid.

Meer informatie? Stel uw vraag via info@verenigingspot.nl of bel met het secretariaat via 035-542 75 17.

Klachten over Wmo-zorg voorlopig niet onder Wkkgz
Voorlopig zullen klachten over ondersteuning vanuit de Wmo 2015 niet onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen Zorg (Wkkgz) gaan vallen. meer weten

Nieuwe campagne om tekort zorgverleners terug te brengen gestart
In de sector Zorg en Welzijn werken al 1,2 miljoen mensen. Maar als er niks aan gedaan wordt, dreigt er een personeelstekort van 100.000-125.000 mensen. Daarom is de campagne ‘Ik Zorg’ gestart. meer weten