Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intern toezicht (WTZa) i.s.m. NVTZ

21 maart @ 09:30 - 15:30

Zoals aangekondigd in de laatste nieuwsbrief ontvangt u hierbij de uitnodiging voor een bijeenkomst waarbij de ontwikkelingen van de Wtza centraal staan. De Nederlandse Vereniging voor toezichthouders (NVTZ) heeft toegezegd u persoonlijk te komen informeren over de praktische implicaties van de Wtza voor uw organisatie. Vragen als ‘Wat is de meerwaarde van intern toezicht?’, ‘Hoe regel ik het intern toezicht voor mijn zorgorganisatie?’ ‘En waar vind ik goede toezichthouders?’ komen allemaal aan bod. Tijdens deze ochtendsessie is er ook ruime tijd om eigen vragen in te brengen. Ook zal er gelegenheid zijn met andere leden van gedachten te wisselen over het onderwerp.

Dus bent u benieuwd wat de Wtza – intern toezicht inhoudt en wat de wet betekent voor uw zorgorganisatie? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdagochtend 21 maart van 10.00 tot 12.30 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

In de middag zal er een programma worden samengesteld over actuele ontwikkelingen rondom de jaarverantwoording. Wij streven ernaar ook hier de relevante partijen vanuit de wetgeving te betrekken, zoals bijvoorbeeld de NZa en/of het CIBG. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de bijeenkomst op het kantoor van Zorgthuisnl in Houten worden gehouden of op een externe locatie. Wij houden u daarvan op de hoogte.

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
09:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Site:
https://zorgthuisnl.nl/ledennet/bijeenkomsten/bijeenkomst/?id=291

Locatie

De Molen 92, Houten
De Molen 92
Houten, Utrecht 3995AX Nederland
+ Google Maps