Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres Reablement

23 maart @ 10:00 - 12:00

Het eerder aangekondigde webinar over reablement op 26 januari is wegens omstandigheden verplaatst naar donderdag 23 maart van 10:00 – 12:00 uur. Tijdens het webinar vertelt wetenschapper Rudi Westendorp meer over het onderzoek naar en zijn ervaringen met reablement in Denemarken, geeft onderzoeksbureau AEF een toelichting op het recent verschenen rapport over reablement (Klik hier) en deelt een aantal organisaties en de gemeente Schagen hun ervaring tot nu toe met het toepassen van reablement. Daarnaast zal ZonMw meer vertellen over het reablement programma dat start en over de bij dit programma behorende subsidiemogelijkheden.

Het webinar is bedoeld voor gemeenten, zorgaanbieders en sociaalwerkorganisaties. Weet u collega’s voor wie dit webinar ook interessant kan zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust aan hen door.

Aanmelden voor het webinar:

Vul uw naam en mailadres in op: https://vng.webinargeek.com/aan-de-slag-met-reablement. Na aanmelding ontvangt u van Webinargeek een bevestigingsmail van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://zorgthuisnl.nl/ledennet/bijeenkomsten/bijeenkomst/?id=286

Locatie

online