2.  » Cursus Registratie

Bijeenkomst impact Kabinetsplannen (Prinsjesdagbijeenkomst)

donderdag, 30 sep 2021

In de bijeenkomst ‘Impact Kabinetsplannen’ worden de plannen van het nieuwe Kabinet besproken op basis van het coalitieakkoord en aankondigingen die zijn gedaan op Prinsjesdag. Q-Academie zal de kabinetsplannen toelichten en gaat in op de gevolgen die de plannen hebben voor de leden van SPOT.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:30 uur     Ontvangst
13:00 uur     Start bijeenkomst
13:15 uur     Plannen nieuwe Kabinet (2021-2025)
15:00 uur     Discussie en vragenrondje
16:00 uur     Einde

Over de trainers
De training wordt verzorgd door Wouter de Boer en Sanne Lubbers van Q-Consult Zorg. Zowel Wouter als Sanne heeft veel ervaring met hervormingsvraagstukken in de curatieve- en langdurige zorg en het sociaal domein.

De training is bedoeld voor directieleden en beleidsmedewerkers van thuis- en woonzorgorganisaties. Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor leden van SPOT.

Aan de deelname van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden (maximaal 2 personen per lidorganisatie).
Bij een niet tijdige afmelding (uiterlijk tot twee dagen van te voren) zal € 100,- (per opgegeven deelnemer) in rekening worden gebracht.
Bij aanmelding van minder dan 10 personen kan de bijeenkomst worden geannuleerd.

De bijeenkomst start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

De training vindt plaats ten kantore van het secretariaat SPOT in Naarden, Gooimeer 4-15 (pand APPR).

U kunt zich aanmelden via het formulier hieronder.

SPOT
Gooimeer 4 – 15