Samenwerkende Professionele Organisaties Thuis- en woonzorg

Beroepsvereniging voor helpenden opgericht
Er is een nieuwe beroepsvereniging opgericht speciaal voor zorghulpen, helpenden 2 en helpenden 2+.

Nieuwe bestuurders
In de Ledenvergadering van 20 april jl. zijn Ester Heynen (Thuiszorg INIS) en Roger van Huystee (Alfa & Zorg) benoemd tot bestuurslid van SPOT.

SPOT organiseert behandeling klachten voor lidorganisaties
Per 1 januari 2017 dienen zorgaanbieders te beschikken over een laagdrempelige regeling voor de behandeling van klachten. SPOT heeft de behandeling van klachten voor haar leden collectief geregeld.

Stadsvilla Enschede wordt woonzorgbestemming
Eind 2017 opent Stepping Stones Home & Care haar 11e zorgvilla in Enschede. Zorgbehoevende ouderen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen vinden hier straks een stijlvolle woonomgeving met kwalitatief hoogstaande zorg.

Klooster Dongen krijgt nieuwe bestemming
Eind 2017 opent Stepping Stones Home & Care haar 10e zorgvilla in Dongen. Het voormalig klooster aan de Schoolstraat 3 biedt dan zorgbehoevende ouderen uit de regio Tilburg en Breda een woonzorgconcept voor ouderen met o.a. geheugen-problemen of somatische aandoeningen.

Persbericht Nieuw bestuurslid SPOT
Drs. Tessa Corduwener, directeur/eigenaar van woonzorgorganisatie Jacobahof in Oostvoorne, is benoemd tot bestuurslid van SPOT. Met de komst van Tessa wordt het bestuur versterkt met een ervaren bestuurder die haar sporen als ondernemer in de (woon)zorg heeft verdiend.

Nieuwe norm ISO 9001

In september 2015 wordt de nieuwe versie van de ISO 9001-norm geïntroduceerd. Dit heeft ook invloed op uw HKZ-certificaat, want de meeste HKZ-normen zijn gebaseerd op de ISO 9001-norm. De belangrijkste wijzigingen en informatiebronnen leest u hier.


Helpdesk Zorgcontractering
Voor vragen over: Beleidsregels en andere regelingen NZa Wetten m.b.t. de financieringsstroom (Wlz, Zvw, Wmo) Inkoopdocumenten van zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten Contracten met zorgverzekeraars Ongecontracteerde zorg Hoe...

CAO Helpdesk
Hoe kunt u uw vraag stellen aan de helpdesk? Een vraag stellen kan via e-mail of via de feedback knop (links in beeld). Uiterlijk binnen 3 werkdagen ontvangt u een antwoord. Ondersteuning is voor leden van SPOT kostenloos. Powered by


Login

Login op onze leden- of medewerkersportal. Voor meer informatie gaat u naar onze ledenpagina.

Wachtwoord vergeten?

Zoek een zorgverlener bij u in de buurt

Selecteer hiernaast de provincie waar u een zorgorganisatie zoekt en druk op de zoekknop.

Klik vervolgens op een resultaat voor meer informatie.

Nieuwsberichten en artikelen

Kwaliteit kleinschalige woonzorginitiatieven
In oktober 2017 werd Kwaliteit@ gelanceerd. Een methodiek die de kwaliteit van kleinschalige woonzorginitiatieven zichtbaar en aantoonbaar maakt. meer weten

Beroepsvereniging voor helpenden opgericht
Er is een nieuwe beroepsvereniging opgericht speciaal voor zorghulpen, helpenden 2 en helpenden 2+. meer weten

Nieuwe bestuurders
In de Ledenvergadering van 20 april jl. zijn Ester Heynen (Thuiszorg INIS) en Roger van Huystee (Alfa & Zorg) benoemd tot bestuurslid van SPOT. meer weten

Contact

 

Gooimeer 4
1411 DC Naarden
Postbus 5135
1410 AC Naarden

Tel: 035 - 542 75 17

info@verenigingspot.nl

KvK: 09104858
NL16 ABNA 0480094594

 
 
Feedback

SPOT: branchevereniging voor kleinschalige zorgaanbieders met grootse zorgverlening


Vragen of opmerkingen? We vernemen die graag.

Leden kunnen dit formulier ook gebruiken voor het stellen van een vraag aan de CAO-Helpdesk. U heeft binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie!

Bezig met laden...