Interessante Masterclasses in 2017

Ook in 2017 organiseert SPOT weer een aantal interessante Masterclasses voor haar leden over thema's die voor zorgaanbieders belangrijk zijn. De Masterclasses gaan over specifieke onderwerpen in de zorg of dragen bij aan de competenties van het management van de zorgaanbieder. Uitgangspunt van de Masterclasses is, evenals voor de cursussen en infobijeenkomsten die SPOT organiseert, dat de kennis van de bij SPOT aangesloten organisaties op peil blijft of wordt verrijkt.

De volgende Masterclasses worden onder andere in 2017 georganiseerd:

27 maart Privacy in de zorg / Veilig databeheer
  20 april Zakelijk Lobbyen
  29 mei Zorgcontractering
  oktober Social Media voor zorgaanbieders

Nieuwe bestuurders
In de Ledenvergadering van 20 april jl. zijn Ester Heynen (Thuiszorg INIS) en Roger van Huystee (Alfa & Zorg) benoemd tot bestuurslid van SPOT. meer weten

Interessante Masterclasses in 2017
Ook in 2017 organiseert SPOT weer een aantal interessante Masterclasses voor haar leden over thema's die voor zorgaanbieders belangrijk zijn. meer weten

SPOT organiseert behandeling klachten voor lidorganisaties
Per 1 januari 2017 dienen zorgaanbieders te beschikken over een laagdrempelige regeling voor de behandeling van klachten. SPOT heeft de behandeling van klachten voor haar leden collectief geregeld. meer weten